3.3206 almgsi0 5

3.3206 almgsi0 5, wat zijn de eigenschappen en toepassingen van dit materiaal?

Dit type legering: 3.3206 almgsi0 5 is een veelvoorkomende vorm van legering in de aluminium branche. Het materiaal van 3.3206 almgsi0 5 heeft een hoge kwaliteit oppervlak, wat het een geschikt materiaal maakt voor werk waar bijvoorbeeld coating bij komt kijken. Vaak wordt dit type legering gebruikt als toepassing voor ramen en deuren, meubels, carrosserie-afwerking, gevelbouw, lichtmasten, afwerking materialen, vlaggenmasten en meer. Dit type is ook goed bewerkbaar middels lassen of andere bewerkingen.

Waarom materiaal bij Aluminized laten bewerken?

Aluminized is al jaren internationaal actief op het gebied van metaalbewerking. Door de vele jaren aan ervaring hebben we inmiddels veel specialisten rondlopen die de moeilijkste vraagstukken niet uit de weg gaan. Naast ons vakbekwame team, is Aluminized in het bezit van een mooi machinepark, dat ervoor zorgt dat elke klus in een goed tempo en in een hoge kwaliteit geklaard kan worden.

Heeft u ook een vraagstuk waar u mee zit op het gebied van metaalbewerking? We staan u graag te woord om samen naar een oplossing te zoeken.