Aluminium op maat gemaakt voor jouw idee

In de meeste gevallen moeten wij aluminium op maat maken voor onze klanten. Daar ligt onze uitdaging. Hoe complexer, hoe beter. En daar hebben we tal van technieken voor. Als je een nieuw product bedenkt, of aluminium voor een specifieke toepassing wilt gebruiken, kun je aluminium op maat laten maken. Om aluminium constructies op maat te maken, kunnen wij verschillende bewerkingen voor je toepassen. Voor zeer complexe, nauwkeurige bewerkingen, kunnen wij je aluminium lasersnijden; je krijgt dan hele fijne, precieze randen. Als het wat minder nauwkeurig (en goedkoper) mag, kun je ook kiezen voor aluminium op maat zagen.

Alle mogelijke aluminium constructies op maat kunnen wij voor je maken. Heb je een revolutionair idee, waarvoor je een specifieke vorm nodig hebt, dan kun je bij ons je aluminium op maat laten maken; wij voeren niet alleen de bewerking uit, maar kunnen je ook advies geven over de beste aanpak om je aluminium op maat gemaakt te produceren, de legering die je het beste kunt gebruiken en hoe je jouw aluminium constructies op maat het beste in serie kunt produceren of kunt inpassen in het eindproduct.

aluminium op maat gemaakt

Kortom, als je jouw aluminium op maat gemaakt wilt hebben, kun je bij ons terecht voor het beste advies én voor de bewerking die past bij jouw idee. Voor aluminium op maat maken dat precies past bij jouw wensen moet je bij de specialist zijn.