Aluminium op maat laten zagen

Naast selectie van de juiste legering met de door jou gewenste eigenschappen, is de keuze voor de juiste vorm belangrijk. Het aluminium wordt geleverd in de vorm van platen of rollen die verder bewerkt moeten worden. Het aluminium wordt eerst tot de juiste dikte is bereikt, daarna kan het op maat gemaakt worden. Grofweg gezegd zijn hiervoor twee manieren: lasersnijden of aluminium op maat zagen. Lasersnijden is duurder, nauwkeuriger en geschikt voor complexe vormen. Aluminium op maat zagen is zeer geschikt voor het dagelijks gebruik.

Hoe gaat het aluminium op maat laten zagen in zijn werk?

Het aluminium wordt eerst gewalst tot de gewenste dikte en oppervlakteafwerking verkregen zijn. Daarna volgt het zagen zelf. Hoewel aluminium niet heel hard is, is het wel belangrijk om met de juiste zaag te werken, die het juiste detail- en afwerkingsniveau aankan en met de benodigde nauwkeurigheid kan werken.

aluminium op maat laten zagen

De zaagtafels die wij gebruiken, worden machinaal aangestuurd, waardoor een zeer grote mate van precisie bereikt wordt. Bovendien is het eindresultaat van het aluminium op maat laten zagen door ons, van hoge kwaliteit en eenvormigheid. Je bent dus altijd verzekerd van een constante hoge kwaliteit van je product.