Doe de maakbaarheidscheck: wij denken graag mee

Als engineer of designer wil je innoveren waar mogelijk en ben je altijd op zoek naar de best mogelijke oplossing; technisch, esthetisch én economisch. Daarbij zijn het materiaal en het ontwerp belangrijk. Wellicht wordt er nu in RVS, staal of kunststof geproduceerd maar ben je ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden met aluminium.

Als specialist in de ontwikkeling en productie van aluminium componenten (van prototype tot serieproductie) worden wij door onze bestaande én potentiële klanten regelmatig gevraagd of we hierin mee willen denken. Dit doen wij natuurlijk graag.

Zo geven we met onze maakbaarheidscheck inzicht hoe het ontwerp aan te passen voor een efficiëntere productie én nodigen we onze relaties ook graag uit in onze high-end fabriek om alle productietechnieken te bekijken. Hier werken we volgens de zware kwaliteitseisen uit de automotive.

Ben je nu ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bestaande of nog nieuw te ontwikkelen toepassing? Wil je de fabriek bezoeken? Of heb je een andere uitdaging of behoefte?

Neem dan contact op met onze sales engineers door hier te klikken.