Bekendmaking sponsoring ROTC Team IVA Driebergen

Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot zijn oorsprong als familiebedrijf in 1916, heeft Aluminized – onder SAG Group – altijd een focus gehad op innovatie en duurzaamheid binnen de aluminiumindustrie. Van brandstoftanks tot producten voor de e-mobility industrie, we hebben ons voortdurend aangepast aan veranderende marktomstandigheden en technologische ontwikkelingen. Maar naast zakelijk succes, is er altijd een diepgaand engagement getoond voor maatschappelijke verantwoordelijkheid en het behoud van het milieu.

De beslissing om Race of the Classics (ROTC) Team IVA Driebergen te sponsoren, komt voort uit de gedeelde waarden van Aluminized en de doelstellingen van de Race of the Classics. Als een bedrijf dat toegewijd is aan duurzaamheid, erkennen we het belang van het behoud van ons maritieme erfgoed en het bevorderen van bewustzijn rondom milieu- en zeilactiviteiten.

In samenwerking met vooraanstaande leiders in de cargobike-industrie hebben we geavanceerde cargoboxen ontwikkeld die de kernwaarden van duurzaamheid en innovatie belichamen. Door gebruik te maken van lichtgewicht maar duurzame aluminium materialen, bieden deze cargoboxen niet alleen verbeterde functionaliteit, maar minimaliseren ze ook de impact op het milieu. Deze innovatieve boxen optimaliseren niet alleen de oplossingen voor stedelijke logistiek, maar dragen ook bij aan de algehele efficiëntie en duurzaamheid van de last mile delivery, waardoor een schonere en meer veerkrachtige toekomst mogelijk is.

De betrokkenheid bij duurzaamheid en innovatie komt ook tot uiting in de beslissing om het ROTC Team IVA Driebergen te sponsoren. Door dit team te ondersteunen, niet alleen tijdens het iconische zeilevenement, maar ook gedurende hun leerzame reis binnen een duurzame context, benadrukken we het belang van educatie en praktische betrokkenheid bij milieu- en zeilactiviteiten. De deelnemers aan de Race of the Classics krijgen zo niet alleen de kans om op historische zeilschepen te varen, maar leren ook belangrijke lessen over teamwork, leiderschap en verantwoordelijkheid – waarden die Aluminized hoog in het vaandel draagt.

Bovendien biedt de Race of the Classics een platform voor het delen van duurzame praktijken en innovaties binnen de maritieme sector, iets wat nauw aansluit bij onze inzet voor een groenere toekomst. Door samen te werken met ROTC Team IVA Driebergen bieden we steun aan de volgende generatie leiders die zich inzetten voor een schonere en veerkrachtige wereld.