Prototype

Aluminium prototype: voor een kwalitatief en realistisch eindproduct

Een aluminium prototype helpt bij het realiseren van een gewenst eindproduct. Om die reden is het realiseren van een aluminium prototype door Aluminized een uitstekend idee. Dankzij een innovatief productieproces van een aluminium prototype, kunt u altijd rekenen op hoogwaardige kwaliteit.

Drie redenen waarom klanten bij ons aankloppen

  • We beschikken over eigen werkplaats en fabriek
  • Uitgebreide bewerkingsmogelijkheden voor aluminium prototypes
  • Optimale voorbereiding op kosteneffectieve serieproductie
image-description

Werk samen met ons aan uw aluminium prototype.

Bij Aluminized hanteren we een innovatief productieproces. Dit kan ook niet anders, want we zijn een bekwaam specialist als het aankomt op het bewerken van aluminium. Klantgerichtheid staan bij ons centraal en dus houden we altijd uw wensen voor ogen. Daarnaast zijn we marktleider als het gaat om aluminium en metalen prototypes.

image-description

Veelgestelde vragen

  • Hoe werkt het aluminium prototype proces?

    Aluminium prototypes zijn onze specialiteit. Een prototype is nodig om te zien of alles aan de verwachting voldoet en om nog beter in te kunnen schatten wat de uitdagingen zullen zijn bij serieproductie. Eerst maken we een tekening, hierna een prototype. Is deze goed bevonden kunnen we door naar een kleine oplage om vervolgens naar complete serieproductie op te schalen.

    Dit doen we volledig in onze eigen werkplaats en fabriek en we maken hierbij gebruik van verschillende bewerkingen. We hanteren een unieke benadering zodat we u altijd kwalitatieve prototypes kunnen tonenEen uitstekende reden om u door ons te laten helpen met volwaardige aluminium prototypes.

image-description

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij informeren u graag!

Contact