Serieproductie

Aluminium serieproductie: wij maken uw aluminium producten

Het vervaardigen van aluminium producten vertrouwt u graag toe aan een specialist. Aluminized beschikt over alle technologie om aluminium serieproductie in gang te zetten. We zijn een vakbekwaam specialist, werken klantgericht en hebben uitgebreide kennis van, en ervaring met aluminium serieproductie. Ons ontwerp- en productieteam gaat daarom gepassioneerd aan de slag met het maken van allerhande producten.

Waarom u ons inschakelt voor aluminium serieproductie

  • Gegarandeerde kwaliteit
  • Controles uitgevoerd tijdens het productieproces
  • Kostenefficiënte productie
  • Productielijnen voor serieproductie
image-description

Samenwerken met een vakbekwaam specialist

Grote series aluminium producten produceren is iets dat u bij voorkeur toevertrouwt aan een team dat kennis van zaken heeft. Aluminized is een vakbekwaam specialist en heeft alle vakkennis en capaciteit in huis om dit proces in gang te zetten. Dit doen we volledig in eigen beheer met onze eigen robots. De aluminium producten worden conform uw wensen bewerkt. Alles wordt tot in details met u besproken en doorgenomen.

image-description

Veelgestelde vragen

  • Hoe ziet het serieproductie-proces er uit?

    Serieproductie van aluminium producten start met een goed ontwerp. Het productontwerp wordt door u of door onze engineers uitgewerkt. Is het prototype naar wens, dan gaat het productieteam aan de slag. Dit doen we in een geautomatiseerd en gerobotiseerd machinepark. De machines worden door computers aangestuurd en er zijn altijd specialisten aanwezig die het productieproces nauwlettend in de gaten houden. U bent dus altijd zeker van een uitstekende kwaliteit inzake aluminium serieproductie. 

image-description

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij informeren u graag!

Contact