Ons proces

Onze formule voor succes – Van schets tot eindproduct in grote oplage

Uw ideale aluminium product: van ontwerp tot realisatie

Hoe komt u tot het product dat aan al uw eisen en wensen voldoet? Hoe verloopt het proces? Hier beschrijven wij in het kort het traject dat u doorloopt om tot uw ideale product te komen: licht van gewicht, sterk en bestand tegen alle weersinvloeden.

Van schets tot serieproductie:

 • Van prototype tot batch- en serieproductie
 • Voor plaat- en buisconstructies
 • Mogelijkheid om diverse bewerkingen te combineren
 • Productie en assemblage mogelijkheden
 • High-end fabriek van 14.000 m2

1. Ontwerp

Het begint allemaal met het luisteren naar uw klanten. Wat wil hij/zij en hoe kunt u het beste op deze eisen en wensen inspelen? Dit leidt tot een inventarisatie van eisen en een design- en development briefing.

Vervolgens gaat u het product (digitaal) ontwerpen op papier. Laat uw creativiteit de vrije loop en denk hierbij vooral buiten de gebaande paden. Voor onze specialisten is niets te gek. Uw design is onze uitdaging!

Als uw ontwerp gereed is, komen wij aan bod. Wij doen allereerst een maakbaarheidscheck. Zo weet u zeker dat uw ontwerp gerealiseerd kan worden op de meest kostenefficiënte manier. Als wij denken, op grond van onze jarenlange ervaring, dat het anders kan, bespreken wij dit met u.

2. Prototype

Daarna maken wij een prototype met gebruikmaking van de uitgebreide bewerkingsmogelijkheden waarover wij in onze eigen werkplaats beschikken. U kunt nu het eindproduct daadwerkelijk voelen en zien. Het prototype wordt vaak gebruikt voor tests die u in staat stellen te leren en verbeterpunten te identificeren. Ziet u nog verbeteringen? Dan voeren wij die door totdat u optimaal tevreden bent en het prototype klaar is voor kosteneffectieve serieproductie. De korte lijntjes die wij daarbij aanhouden, worden door onze klanten zeer gewaardeerd.

3. Serieproductie

Ten slotte komt uw product in de fase van de serieproductie. Alle soorten bewerkingen zijn hierbij mogelijk, van lasersnijden en buigen tot aan (robot)lassen en poedercoaten. Dankzij de vaste productielijnen en de controles die wij uitvoeren tijdens het productieproces, bent u verzekerd van een kostenefficiënte productie en een gegarandeerde, constante kwaliteit van ieder afgeleverd eindproduct.

Uiteindelijk is uw idee en ontwerp verworden tot een product dat in serie geproduceerd kan worden. Dat wij hebben mogen bijdragen aan een fraai en succesvol product, maakt ons ook trots.

Videorondleiding door onze fabriek

Bekijk onze video

Hierom kiezen klanten voor Aluminized

 • image-description

  High end lasmachines

 • image-description

  Ruim 250 technische specialisten

 • image-description

  Hoge klanttevredenheidscore

 • image-description

  Marktleider in aluminium lassen

 • image-description

  Combineren met andere bewerkingen mogelijk

 • image-description

  Hoge kwaliteitsstandaarden, duurzaamheid en innovatie

Vrijblijvend gesprek in onze prachtige fabriek aanvragen
image-description

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij informeren u graag!

Contact