Industrial designer

Industrial designer: van schets naar een werkend prototype

We zijn graag betrokken vanaf het ontwerp van een product om zo het ontwerp al vroegtijdig met onze productiekennis te optimaliseren. Onze maakbaarheidscheck voeren we regelmatig uit in samenwerking met industrieel ontwerpers. Maar ook met uw idee voor een aluminium product helpen we u graag verder. Wij visualiseren uw idee graag met een 3D-ontwerp. In ons Industrial Designer portfolio zijn talloze voorbeelden te vinden van producten die met of door ons zijn ontworpen. Wat begon met een eenvoudige schets op papier, is uiteindelijk een werkend prototype geworden.

Waarom u kiest voor een industrieel ontwerp met Aluminized

  • Toepassing van nieuwste technologieën in industrieel ontwerp
  • Ontwerp geschikt voor serieproductie
  • Toepasbare kennis van het productieproces
  • Klantgerichte werkwijze
  • Uitgebreid industrial Designer portfolio
image-description

Wat is er uniek aan onze service?

Veel metaalbewerkingsbedrijven bieden een industrieel ontwerp niet aan. Veel design- en engineeringsbureaus kunnen een prototype maken, maar batch productie wordt lastig. Gelukkig weet Aluminized raad met batch productie design engineering. Met behulp van het Creo 3D tekenprogramma maken we (mechanische) 3D-tekeningen. Ook maken we het eerste prototype van uw ontwerp.

image-description

Techniek gebruikt bij het ontwerpen en tekenen.

Bij het ontwerpen en tekenen maken we gebruik van het Creo 3D tekenprogramma. Dit is effectient bij design- en productontwikkeling voor onze opdrachtgevers. Door de tekening kunnen we uw wensen  visualiseren. Op die manier krijgt u ook een duidelijk beeld van het eindresultaat.

image-description

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij informeren u graag!

Contact