DOCKR

Aluminium stevigheid

DOCKR helpt ondernemers om hun diensten en producten af te leveren door het aanbieden van elektrische transportmiddelen in de vorm van cargo bikes. De elektrische bakfietsen die DOCKR aanbiedt zijn onder andere aantrekkelijk voor de kleine en middelgrote bedrijven. Zeker met de overvolle binnensteden in het achterhoofd, kan de bezorging met deze cargo bikes heel veel tijd schelen.

Lead Product Development van DOCKR vertelt dat de cargo bikes van DOCKR standaard geleverd werden met een kunststof box met aluminium profielen of een aluminium box.
“Het bleek heel snel dat bij de kleinste botsing de boxen een dergelijke schade opliepen waardoor we ze moesten afschrijven. Samen met de visie om de productie op te schalen, hebben we een stevigere box ontwikkeld en zijn we voor het aluminium frame terechtgekomen bij Aluminized. We hebben toen samen met de engineers van Aluminized passende constructies kunnen realiseren. Het resultaat was een frame dat perfect aan onze wensen voldeed.

De communicatie tussen DOCKR en Aluminized was positief. Beide bedrijven hebben een hele andere identiteit. Daarom moesten we af en toe naar elkaar toe komen, maar dat heeft heel positief uitgepakt. We zijn tevreden over het eindresultaat. Mede door de samenwerking met Aluminized hebben we een stabiele productie kunnen realiseren.”

Wil je weten wat Aluminized voor jou kan betekenen in het realiseren van aluminium onderdelen?

Neem dan contact op

Hierom kiezen klanten voor Aluminized

 • image-description

  High end lasmachines

 • image-description

  Ruim 250 technische specialisten

 • image-description

  Hoge klanttevredenheidscore

 • image-description

  Marktleider in aluminium lassen

 • image-description

  Combineren met andere bewerkingen mogelijk

 • image-description

  Hoge kwaliteitsstandaarden, duurzaamheid en innovatie

Vrijblijvend gesprek in onze prachtige fabriek aanvragen
image-description

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij informeren u graag!

Contact