Urban Arrow

De aluminium box

De opmars van de bakfiets is niet te stuiten. Vooral de elektrisch aangedreven bakfietsen zijn tegenwoordig overal op de weg te vinden. Urban Arrow is dé marktleider in elektrische bakfietsen. De fietsen staan dan ook bekend om hun uitstekende belevenis. Kwaliteit staat voorop bij Urban Arrow en die ambitie ligt in lijn met die van Aluminized.

De samenwerking met de klant start bij onze engineers. Die kijken samen met de klant naar het idee. Van daaruit wordt een prototype gemaakt. Als het prototype naar wens is, kan er uiteindelijk een seriematige productie gerealiseerd worden.

Lead designer Urban Arrow:

“De samenwerking tussen Urban Arrow en Aluminized is een hele tijd geleden ontstaan uit verschillende aanvragen en projecten. Initieel waren er verschillende ideeën, maar uiteindelijk heeft het traject geleid tot de box die nu gebruikt wordt op de Tender Post & Parcel 800. De box heeft een aantrekkelijk en compact design. Het volume van 800 liter zorgt voor een flink laadvermogen. Daarnaast is de aluminium box bestand tegen een stootje en verschillende weersomstandigheden. Het contact met Aluminized tijdens het proces was erg fijn. We werken al een geruime tijd samen. Er zit drive achter; gewildheid. Bereidheid om mee te denken met de klant en daarnaast ook nieuwe dingen uit te proberen. We hebben onder andere aangeklopt bij Aluminized omdat het resultaat van het lassen erg hoog is. En het eindresultaat mag er zeker zijn. We denken met deze box op de Tender Post & Parcel 800 de markt echt te kunnen bedienen.”

Wil je weten wat Aluminized voor jou kan betekenen in het realiseren van aluminium onderdelen?

Neem dan contact op

Hierom kiezen klanten voor Aluminized

 • image-description

  High end lasmachines

 • image-description

  Ruim 250 technische specialisten

 • image-description

  Hoge klanttevredenheidscore

 • image-description

  Marktleider in aluminium lassen

 • image-description

  Combineren met andere bewerkingen mogelijk

 • image-description

  Hoge kwaliteitsstandaarden, duurzaamheid en innovatie

Vrijblijvend gesprek in onze prachtige fabriek aanvragen
image-description

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij informeren u graag!

Contact