Urban Arrow

Tender Post & Parcel 800 box

De opkomst van de cargofiets is niet te stoppen, en met name elektrische cargofietsen zijn tegenwoordig overal op de wegen te zien. Urban Arrow is de onbetwiste leider op het gebied van elektrische cargofietsen en staat bekend om het leveren van een uitstekende rijervaring. Kwaliteit heeft de hoogste prioriteit voor Urban Arrow, een toewijding die naadloos aansluit bij de waarden van Aluminized.

De samenwerking met de klant begint met onze ingenieurs, die nauw samenwerken met de klant om hun ideeën vorm te geven. Vervolgens wordt er een prototype gemaakt, en zodra het prototype aan de eisen van de klant voldoet, kan de seriematige productie worden gestart.

De samenwerking tussen Urban Arrow en Aluminized gaat terug tot verschillende vragen en projecten, zoals gedeeld door de Hoofdontwerper van Urban Arrow. “In eerste instantie waren er verschillende concepten, maar uiteindelijk leidde de reis tot de ontwikkeling van de box die momenteel wordt gebruikt in de Tender Post & Parcel 800. Deze box heeft een aantrekkelijk en compact ontwerp. Met een inhoud van 800 liter biedt het aanzienlijke laadcapaciteit. Bovendien is de aluminium box gebouwd om klappen te weerstaan en diverse weersomstandigheden te doorstaan.

De interactie met Aluminized gedurende het hele proces was zeer bevredigend. We werken al geruime tijd samen, en er zit een drijvende kracht achter hun werk – een oprechte bereidheid. Ze zijn niet alleen enthousiast om aan de behoeften van de klant te voldoen, maar ook om innovatieve wegen te verkennen. Een van de redenen waarom we Aluminized benaderden, was de uitzonderlijke kwaliteit van hun lasresultaten. Het eindproduct is onmiskenbaar indrukwekkend. Met deze box op de Tender Post & Parcel 800 geloven we dat we de markt echt kunnen bedienen.”

Benieuwd naar wat Aluminized voor u kan betekenen bij het realiseren van aluminium componenten? Klik hier.

Hierom kiezen klanten voor Aluminized

 • image-description

  High end lasmachines

 • image-description

  Ruim 250 technische specialisten

 • image-description

  Hoge klanttevredenheidscore

 • image-description

  Marktleider in aluminium lassen

 • image-description

  Combineren met andere bewerkingen mogelijk

 • image-description

  Hoge kwaliteitsstandaarden, duurzaamheid en innovatie

Vrijblijvend gesprek in onze prachtige fabriek aanvragen
image-description

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij informeren u graag!

Contact